Los ultimos - Reisverslag uit León, Spanje van Mark Jonkers - WaarBenJij.nu Los ultimos - Reisverslag uit León, Spanje van Mark Jonkers - WaarBenJij.nu

Los ultimos

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Mark

21 Juni 2010 | Spanje, León

Querido amigos y amigas!

Ik ben aangekomen in de laatste weken van mijn reis naar Spanje, met nadruk zeg ik spanje, want nu ik het reizen heb uitgevonden, kan ik er waarschijnlijk niet meer mee stoppen, ahha:)

Ik mis jullie wel heel erg nu het Nederlands elftal speelt, het is hier een beetje rustig als de andere teams spelen naast spanje natuurlijk, dan gaan die mensen hier helemaal uit hun dak. Ze verstaan mij niet als ik loop te schreeuwen dus het heeft weinig invloed als ik mijn mond lostrek. Het is niet zo zoals ik gewend ben in Nederland. Maar goed, we hebben er 2 gewonnen dus wat maakt het uit.

Ik ben nog steeds druk met werken en met de vrouw(en). Het gaat op zich vrij goed, ben bijna klaar. Aan het eind moet je altijd die kleine dingetjes veranderen en toevoegen, dit neemt op dit moment veel tijd in beslag. Daarnaast gaat het goed met de vrouw, we zijn al plannen aan het maken om bij elkaar te blijven en eventueel te gaan reizen. Het is allemaal nog erg in het begin, maar ik heb er wel vertrouwen in!

We willen volgend jaar April naar Guadeloupe (Cariben), daar komt ze oorspronkelijk vandaan, dus lijkt me wel gaaf om zoiets te doen! Vamos a ver!

Ik heb gepland om 30 juli terug te komen, het is allemaal nog een beetje wankel omdat ik een eindgesprek moet hebben en iedereen verschillende vakanties e.d. erop na houdt, dus het is nog ff afwachten. Voor de rest weinig informatie, hoop dat ik jullie weer snel ga zien, want mis Nederland en mijn vrienden nou toch echt wel! Iedereen gaat hier volgende week weg en dan zit ik hier in mijn eentje samen met 1 iemand anders die ook werkt, beetje eenzaam. Maar ik sla me er wel doorheen, met 30 graden en gratis tapas ;):D.

als iemand nog plannen heeft om langs te komen of om met mij te reizen na 30 juli, zeg het me zo snel mogelijk, want ga volgende week mijn tickets boeken, dus dan is er geen weg meer terug!

Tot ziens en HUP ORANJE LEEUWTJES!!!!

xx

• 21 Juni 2010 - 13:09

Allie A.:

Maatje!

We (ik iig wel!) missen jou ook pik! Hadden het in de kroeg nog over, normaal sta jij altijd te schreeuwen en fok je de boel goed op! Nu proberen we het zelf, resultaat is stukken minder mja, we keep on trying hehe..

Neem je vrouwtje mee hier naar toe man, ben benieuwd! Kan ik je ook voorstellen aan mijn vriendin! (A)

30 juli verwacht ik je bij mij op de stoep, anders sta ik 1 aug bij jou aan de deur hehe, geniet van je laatst weken daar man!

(L), Allie Affensauer.

• 22 Juni 2010 - 11:16

Zus & Co:

Hey Mark!

Nou wat mij betreft mag je wel terugkomen hoor;-). Al snappen wij precies wat je bedoelt met die verslaving voor reizen... Die is bij ons ook nog steeds aanwezig!

Wij zijn net terug uit Frankrijk, daarom heb ik nog niet gereageerd of je prikbord berichtje. We zijn daar bijna weggespoeld. Jammer maar helaas. Gelukkig is het nu in NL ook mooi weer.

Met Duuk gaat het heel erg goed. Hij is inmiddels druk aan het rollen geslagen en heeft al vier tandjes!

Tot gauw!

Dikke kus,
    Ons

• 24 Juni 2010 - 08:45

Jj En Bb:

Hoi mark laat dan toch maar iets van mijn horen,de telefoon zeker kapot,of doet hij het alleen als jij het wilt, alles gaat verder redelijk goed,het is mooi weer ,en we hebben dit weekend oranje feest, vanavond nog een wedstrijdje, liefs ma.